SOX

De Symposium- en Ouderdagcommissie gaat twee evenementen organiseren: een ouderdag en een symposium. Dit zal gaan gebeuren in een team van zes enthousiaste studenten. Wij noemen onszelf de SOX, naar de gelijknamige familie van transcriptiefactoren. Deze spelen een belangrijke rol in de geslachtsdeterminatie van veel diersoorten. Specifiek gezien, is SOX actief in de ontwikkeling van het centrale zenuwstelsel. In die gedachte meegaande, hopen wij een positieve bijdrage te leveren aan de vorming van het nog prille S.V.N.B. Hooke.

Ouderdag

In de afgelopen jaren zijn wij, alle nanobiologen in spe, druk bezig geweest Nanobiology op de kaart te zetten. Er zijn echter een aantal dingen waar zij nog geen goed beeld van hebben:

* Wat is nou écht de inhoud van de studie?

* Wat zijn toepassingen van de opgedane kennis?

* Is er werk te vinden in dit vakgebied?

* Met wie breng je al die tijd door?

* Hoe ziet de studieomgeving eruit?

Om deze vragen te beantwoorden, organiseert de SOX elk jaar een ouderdag, waarop alle ouders van harte uitgenodigd zijn.

Symposium

Zodra er een lezing wordt georganiseerd, zijn er veel studenten Nanobiology te vinden. Aan deze onstilbare honger naar het opdoen van kennis wordt nu gehoor gegeven. Wij zijn als commissie druk bezig met het samenstellen van een programma, om op 13 mei een middag te organiseren nooit meer te vergeten. Met een nader te bekend maken thema, uiteraard nanobiologisch verantwoord, is het ons doel een interessante, leerzame en leuke middag te organiseren met veel enthousiaste sprekers.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

V.l.n.r. Bas, Anouk, Jeffrey, Aisha, Mats, Emily


Functieverdeling 2016/2017

President: Emily Middendorp
Secretaris: Aisha So
Thesaurier: Mats van Tongeren
Commissaris Ouderdag: Jeffrey de Leeuw
Commissaris Symposium: Anouk Dutrée
QQ: Bas Nieuwenhuis


Contact

sox-hooke@tudelft.nl