Bestuur 4

v.l.n.r. Danilo Remmers, Cleo Bagchus, Tom Aarts, Myrthe Smit, Dirk Kruit


Het vierde bestuur van S.V.N.B. Hooke zal in het academisch jaar 2017/2018 bestaan uit de onderstaande studenten, die zich een jaar lang in zullen zetten om de vereniging naar een hoger niveau te tillen. Samen met commissies zullen er zowel sociale verbredende als verdiepende activiteiten voor studenten Nanobiology worden georganiseerd. Van lunchlezingen tot borrels en een meerdaagse excursie, de nanobioloog heeft met S.V.N.B. Hooke een perfecte thuisbasis om zich te ontwikkelen op verschillende vlakken. Als jonge vereniging valt er ook nog veel te ontdekken en is er veel ruimte voor nieuwe tradities: schroom niet om ons aan te spreken of langs te komen als je nog een leuk idee hebt of iets anders kwijt wilt.


Functieverdeling 2017/2018

President: Myrthe Smit

Secretaris: Tom Aarts

Thesaurier: Danilo Remmers

Commissaris Extern: Cleo Bagchus

Commissaris Onderwijs: Dirk Kruit


 

Myrthe Smit

Dit jaar ben ik de president van het bestuur, wat inhoudt dat ik overzicht houd op het bestuur en daarmee op de vereniging. Ik vertegenwoordig onze studievereniging en ben het eerste aanspreekpunt voor interne en externe partijen.

Ik ben momenteel derdejaars student Nanobiology. De afgelopen jaren heb ik mij naast mijn studie ook ingezet voor ons verenigingsblad mRNA en heb ik meerdere lunchlezingen en excursies naar organisaties in het vakgebied georganiseerd. Naast mijn functie binnen het bestuur ga ik graag windsurfen, verder ontwerp en maak ik in mijn vrije tijd zelf kleding.

Contact: president-hooke@tudelft.nl

Tom Aarts

Mijn naam is Tom Aarts en dit jaar ben ik de secretaris van het bestuur. Als rechterhand van de president liggen mijn taken vooral bij organisatie en communicatie. Ik ben verantwoordelijk voor zowel de gezamenlijke bestuursagenda als de persoonlijke agenda’s van de andere bestuursleden, zorg ervoor dat alle activiteiten gepland staat in de jaarplanning en onderhoud het contact met de leden en externe partijen.

Ik besteed mijn vrije tijd graag aan leuke dingen doen met vrienden, zoals een festival bezoeken op Ameland of een weekendje kamperen in Brabant. Verder probeer ik af en toe nog mijn hardloopschoenen aan te trekken, op een surfplank te staan of piano te spelen.

Contact: secretaris-hooke@tudelft.nl

Danilo Remmers

Als derdejaars nanobioloog heb ik al kunnen genieten van vele activiteiten van Hooke. De WiCo (voorganger van Wnt) in mijn eerste jaar en ATP in mijn tweede jaar waren geweldige commissies om deel van uit te maken. In mijn vrije tijd speel ik al 15 jaar lang honkbal en ik vind het leuk om nog af en toe te roeien.

Met als functie Thesaurier bij S.V.N.B. Hooke maak ik een begroting en houd ik alle geldstromen door de vereniging bij. Verder zorg ik ervoor dat iedereen op de hoogte kan blijven hoeveel ze Hooke nog schuldig zijn of hoeveel Hooke hen nog schuldig is. Je kunt altijd contact met me opnemen om achter je huidige schulden te komen of andere vragen te stellen!

Contact: thesaurier-hooke@tudelft.nl

Cleo Bagchus

Ik ben Cleo, eerstejaars master student Nanobiology. Ik ben een vierdejaars bij Hooke. In mijn eerste jaar organiseerde ik een skivakantie als onderdeel van de Wi’Co (nu Wnt). In mijn tweede jaar was ik verantwoordelijk voor het organiseren van een symposium bij Sox2. Ik speel piano en ik begin dit jaar voor het eerst met lacrosse spelen.

Dit jaar ben ik commissaris extern. Dat houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor contact met bedrijven en andere partners. Ik help studenten interessante bedrijven te vinden door bijvoorbeeld een stagebestand, lunchlezingen en nog veel meer. Als je nog vragen hebt over het vakgebied, dan kan je altijd bij me langs lopen.

Contact: extern-hooke@tudelft.nl

Dirk Kruit

Als commissaris onderwijs draag ik zorg voor zaken gerelateerd aan het studieprogramma van Nanobiology zoals vakevaluaties en boekenverkoop. Om de kwaliteit van het onderwijs te waarborgen en verbeteren spreek ik met studenten, docenten en de opleidingsdirecteur en -coördinator.

Ik ben een vierdejaars nanobiologiestudent. Vorig jaar heb ik als lid van de ATP de viering van de tweede verjaardag van onze vereniging georganiseerd. In mijn vrije tijd doe ik aan boksen, en hou ik van poker, voetbal en goede films. Soms maak ik ook nog de lange reis naar mijn ouders in Drenthe om op trekkers te rijden en met koeien te worstelen.

Contact: onderwijs-hooke@tudelft.nl