Pubquiz

Pubquiz

June 13, 2017 @ 17:00 - 21:00

Na het grote succes van de afgelopen pubquizzen hebben wij besloten om er nog eentje te organiseren! De 3e pubquiz van S.V.N.B. Hooke zal plaatsvinden op 13 juni en we gaan net als de vorige keer om 17:30 van start in De Tobbe (Buitenwatersloot 17, 2613 TA Delft). Wees wel op tijd zodat iedereen in groepjes verdeeld kan worden, en dan zullen jullie het opnemen tegen jullie medestudenten en docenten en zien wie nou echt het slimste is. Natuurlijk zal er ook een hele mooie prijs uitgereikt worden en bier kan aan de bar gekocht worden. Voor de liefhebbers zal er ook pizza zijn, maar daar moeten jullie wel de pizzalijst voor invullen. Dat kan hier, maar moet wel voor 16:00 gebeuren op de 13e. Betaling hiervoor (€6) kan via automatische incasso (als je die getekend hebt) of kan overgemaakt worden (voor details, zie de lijst). Zoals de vorige keer zal deelname gratis zijn, en voor verdere informatie kunt u mailen naar cohecie-hooke@tudelft.nl.

Het belooft weer een leuke avond te worden! Tot dan!

June 13, 2017
Time:

De Tobbe
Buitenwatersloot 17
Delft, 2613 TA Netherlands
+ Google Map

After the big success of the last pub quizzes, we have decided to organize another one! The 3rd pubquiz of S.V.N.B. Hooke will take place on the 13th of June, and just like last time we will start at 5:30pm at De Tobbe (Buitenwatersloot 17, 2613 TA Delft). Please be on time so that everyone can be divided into groups, and then you will compete against your fellow students and your teachers to see who is the smartest of us all. The winners will receive a beautiful prize, and beer can be bought at the bar. For those with an appetite there will be pizza again, but for that you will need to fill in the pizza form which can be found here. Payment (€6) can be done by standing order (if you have signed it) or can be transferred (for details, see the form). Taking place is free and for any questions you can mail us at cohecie-hooke@tudelft.nl.

It promises to be a very fun night, so we will see you then!

Cohecie,
Career and excursion committee of S.V.N.B. Hooke