LinkedIn lunch

March 16, 2017 @ 08:00 - 17:00

Wat gaat dat al weer snel! Over minder dan 2 weken is de eerstvolgende lunch activiteit weer, maar dit keer in de vorm van een workshop. In de lunch van 23 maart zal iemand van het career centre zowel Nanobiologie studenten als LST studenten komen vertellen wat je allemaal met LinkedIn kan doen, alle do’s en dont’s over je LinkedIn profiel en verdere tips en trucjes die je zeker kan gebruiken.

LinkedIn is een online sociaal netwerk dat is gericht op professionals. Het is een hele handige tool voor het netwerken met professionals in hetzelfde vakgebied of het kan helpen met het zoeken van een nieuwe baan. Het is als het ware een verlengstuk van je zakelijke leven, en is zeker handig voor ons als studenten.

Kom dus naar de Watermanzaal op TNW zuid (A2.110) op 23 maart, tussen 12:45 en 13:45, en vergeet niet een LinkedIn account aan te maken voordat je komt. Gratis lunch is zoals natuurlijk inbegrepen. Tot dan!

March 16, 2017
Time: