Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Intrafacultaire lezingen

February 27, 2017

Lieve Rotterdamse, Delftse en Delft-Rotterdamse studenten,

Op maandag 27 februari bundelen MFVR, Hooke en Variscopic hun krachten en organiseren wij een lezing der lezingen. 3 verenigingen, 3 sprekers, 1 onderwerp: oncologie. Op deze middag zal vanuit ieders perspectief een praatje worden gehouden, scroll down for more!

Natuurlijk hebben wij ook nog een leuke deal voor jullie na afloop van de lezing. Om jullie studentenmaagjes tevreden te houden, kun je van tevoren bij ons voor 5 euro pizza bestellen via deze Google Form. En daarbij nog een leuk feitje: als je met 3 studenten van de verschillende studies bier komt halen, krijg je 2 pitchers voor 6 euro!

Het overkoepelende onderwerp is oncologie. Ieder specialisme zal hier vanuit haar vakgebied een licht op laten schijnen. Zo zal er vanuit Geneeskunde gekeken worden naar het klinische beloop van kanker. Nanobiologie zal zich focussen op de cellulaire achtergrond van kanker, en hoe een nieuwe behandelapproach hier eventueel op toegespitst kan worden. Als klap op de vuurpijl wordt er vanuit Klinische Technologie gesproken over een operatietechniek die met behulp van ultrageluid en optische spectroscopie kan differentiëren tussen verschillende weefsels.

Details

Date:
February 27, 2017