Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Excursie Yes!Delft

June 22, 2017 @ 13:30 - 16:30

Waar het ook bijna tijd voor is, is alweer onze volgende excursie! Op 22 juni gaan wij met zo’n 30 personen de straat oversteken en gaan we Yes!Delft en VSParticle bezoeken. Yes!Delft is een initiatief van de TU Delft, de gemeente van Delft en TNO bedrijven, en is genoemd tot de 4e tech-incubator van heel Europa. Ze zijn al vanaf 2005 gefocust op het oprichten en uitbreiden van start-ups die allerlei problemen kunnen oplossen in industrieën zoals: Clean Technology, Industrials, Energy, Health & Medical Technology, ICT, Mobility and Consumer Products. Voor meer informatie kun je naar hun website gaan: http://www.yesdelft.com/about.

Eén zo’n start-up is VSParticle die gespecialiseerd is in het ontwerpen van machines die makkelijk, goedkoop en snel allerlei soorten pure nanoparticles kunnen maken. Voor meer informatie kun je ook naar hun website gaan: https://www.vsparticle.com/contact-us/ .

En sinds kort hebben we ervoor kunnen zorgen dat we ook naar de start-up CarbonX gaan. Zij zijn gespecialiseerd in het maken van carbon nanotubes en ijzersterke plastic. Voor meer informatie kun je hun website bezoeken: http://www.carbonx.nl/.

Als het je leuk lijkt kun je je HIER opgeven om mee te gaan. We zijn van plan om om 13:30 te verzamelen voor de zuid ingang van TNW Zuid (gebouw 58) en de excursie zal ongeveer 3 uur duren.

 

Details

Date:
June 22, 2017
Time:
13:30 - 16:30

Venue

TNW-Zuid
Van der Maasweg 9
Delft, 2629 HZ Nederland
+ Google Map