Nieuws

15
Feb

Wnt Vakantie 2018

De Wnt vakantie 2017/2018 op Fuerteventura was een surfvakantie om in te lijsten. Met een prachtig reisgezelschap bestaande uit studenten uit verschillende jaarlagen hebben we veel verschillende activiteiten ondernomen. Van surfen en mountainbiken tot een legendarische cocktail avond. Ook zijn we bijna elke dag met de groep naar het strand geweest om te leren surfen of voor de minder getalenteerden om gewoon te relaxen op het strand. Toen het aan het vriezen was in Nederland lagen wij op onze surfplank om nog wat golven te pakken of om bij te bruinen. ’s Avonds aten we vaak gezamenlijk zoals op de tapas avond. Elke nacht gingen we feesten en maakten we er een avond van voor in de boeken (of in de brievenbus). Met matiger weer is de spa onveilig gemaakt om te genieten van een heerlijke sauna. De laatste dag van de vakantie zijn we naar het vulkanische eiland Isla de Lobos gegaan. Na het snorkelen dichtbij Isla de Lobos zijn we naar het hoogste punt van het eiland gewandeld voor een prachtig uitzicht over de krater. Kortom, de Wnt vakantie was een geweldige en leuke week!