Nieuws

22
Jan

Aanmeldingen Dutch Hacking Health openen 1 februari

Dit jaar vindt het evenement Dutch Hacking Health voor de 3e keer plaats. Bij dit evenement ga je drie dagen lang werken aan innovatieve oplossing voor lopende problemen in de gezondheidszorg. Dit jaar luidt het thema: ‘Healthcare transitions: Bringing Healthcare to your doorstep’. De problemen zullen direct komen vanuit de gezondheidszorg; zorgprofessionals, ondernemers en patiënten worden uitgedaagd hun probleem voor te dragen om zo met een diverse groep mensen te zoeken naar een oplossing.

Dus ben jij creatief en vindt je het leuk om mee te denken over problemen in de gezondheidszorg? Zorg dan dat je erbij bent 20 t/m 22 april in de Hubspot in Leiden!

Vanaf 1 februari is het mogelijk om je aan te melden. Voor verdere vragen kun je ons altijd benaderen op dit mailadres: hackinghealth.medicaldelta@gmail.com