Nieuws

20
Nov

Viering derde verjaardag met dies-week item

De vereniging heeft vandaag een mijlpaal behaald! We zijn vandaag namelijk precies drie jaar oud. Op 20 november 2014 werd de vereniging in het leven geroepen met de ondertekening van de statuten door het oprichtingsbestuur.

Sindsdien is er natuurlijk veel bereikt. Symposia, meerdaagse excursies, spetterende feesten en nog veel meer evenementen hebben plaats gevonden de afgelopen drie jaar. Ook zijn er maar liefst 13 commissies opgericht. We hebben op de valreep sinds oktober zelfs de eerste alumni van de vereniging.

Ons vierde jaar wordt afgetrapt met een feestelijke diesweek met als thema triesta fiesta. Het hoogtepunt van de week is het feest op woensdagavond in de bierfabriek. Er zijn nog kaartjes beschikbaar.

Om onze verjaardag te vieren hebben we een speciaal diesweek item! Deze mooie sokken kan je op het hok kopen zolang de voorraad strekt.