Nieuws

7
Nov

Verbreed je horizon: aankomende buitenland evenementen

Ben je op zoek naar een minor, master, stage of baan in het buitenland? Dan komen er wat evenementen aan die interessant kunnen zijn voor jou! Op 14 en 15 november is er een informatiemarkt op de TU Delft. Op 14 november is dit van 12:00-14:00 bij de V-hal in TN, op 15 november van 12:00-14:00 in de centrale hal op TNW Zuid. Verder vindt op 24 en 25 november De BuitenlandBeurs plaats, hét event speciaal voor studenten met buitenlandambities. Meer informatie over dit evenement kan je vinden op www.buitenlandbeurs.nl, waar je je ook gratis kan aanmelden.

We moedigen het aan om deze evenementen te bezoeken en je horizon te verbreden!

 

7
Nov

Broaden your horizon: upcoming abroad events

If you looking for a minor, master, internship or job abroad, there are some events coming up that might be interesting for you! On the 14th and 15th of November, there will be an Information Market at TU Delft. On 14 November, it will be organised from 12:00-14:00 at the V-hall in the old Applied Physics building. On 15 November, it will be organised from 12:00-14:00 in the central hall in the new Applied Sciences building. Furthermore, the Go-Abroad Fair will be organised in Utrecht on 24 and 25 November. This is thé event for people who have ambitions to go abroad. More information about this event can be found on www.goabroadfair.nl, where you can also sign up for free.

We encourage you to visit these events and to broaden your horizon!