Nieuws

15
Aug

Verhuizing naar nieuwe gebouw

Het bestuur heeft de afgelopen maand het knusse, gezellige, maar misschien toch net iets te kleine hok in het gebouw aan de Lorentzweg ingeruild voor een ruimer hok in het nieuwe Technische Natuurwetenschappen gebouw. Nu stroomt het gebouw ook vol met commissies als de Intron en de mRNA die hard bezig zijn om het eerstejaarsweekend zo goed mogelijk te laten verlopen.


Het oude gebouw


Waar de Vereniging voor Technische Physica achterblijft, zullen wij de komende jaren in ‘Rotterdam-Noord’ bivakkeren zij aan zij met de studieverenigingen van Life Science and Technology en van Molecular Science and Technology (en op iets  verdere afstand met Lucht en Ruimtevaarttechnieken). Vanuit de commissies, het bestuur en studenten die in hun zomer door zijn blijven onderzoeken, kan ik zeggen dat het gebouw er heel open en nieuw uit ziet en dat we de verhuizing als een goede vooruitgang zien!


Van der Maasweg

Het nieuwe gebouw


In het nieuwe gebouw liggen de commissie- en bestuurshokken centraler en hebben we onze eigen bar. Dit biedt erg veel mogelijkheden. Nu ook de studie steeds groter wordt, komt deze vooruitgang op een zeer goed moment. We zijn benieuwd wat voor veranderingen en wat voor nieuwe culturen het nieuwe gebouw brengt!