Bestuur 3

Bestuur 3

v.l.n.r. Rachel Los, Jacobus Dijkman, Amanda van der Sijs, Bas Nieuwenhuis, Rosanne Wallin


Het 3e bestuur van S.V.N.B. Hooke zal in het academisch jaar 2016/2017 bestaan uit de onderstaande studenten, die zich een jaar lang in zullen zetten om de vereniging naar een hoger niveau te tillen. Samen met commissies zullen er zowel sociale verbredende als verdiepende activiteiten voor studenten Nanobiology worden georganiseerd. Van lunchlezingen tot borrels en een meerdaagse excursie, de nanobioloog heeft met S.V.N.B. Hooke een perfecte thuisbasis om zich te ontwikkelen op verschillende vlakken. Als jonge vereniging valt er ook nog veel te ontdekken en is er veel ruimte voor nieuwe tradities: schroom niet om ons aan te spreken of langs te komen als je nog een leuk idee hebt of iets anders kwijt wilt.


Functieverdeling 2016/2017

President: Amanda van der Sijs

Secretaris: Rosanne Wallin

Thesaurier: Jacobus Dijkman

Commissaris Extern: Rachel Los

Commissaris Onderwijs: Bas Nieuwenhuis


 

Amanda van der Sijs

Komend jaar zal ik de rol van president vervullen, wat inhoudt dat ik overzicht zal houden binnen het bestuur en daarmee de vereniging. Ik zal de vereniging vertegenwoordigen en dan ook het algemeen aanspreekpunt zijn voor zowel interne als externe zaken.

Inmiddels ben ik vijfdejaars Nanobiology student en begin dit jaar parttime met het tweede semester van mijn master. Tijdens mijn bachelor heb ik een semester in het buitenland gestudeerd en in verschillende commissies gezeten. Naast mijn studie en bestuurlijke taken vind ik het leuk om samen met De Strijkers op mijn viool muziek te maken, als het droog is een rondje langs de Schie te rennen en zodra het vakantie is mijn rugzak pakken en op reis te gaan.

Contact: president-hooke@tudelft.nl

Rosanne Wallin

Als secretaris ben ik vooral bezig met het beheren van de agenda’s van iedereen uit het bestuur en ben ik verantwoordelijk voor al het algemene contact via mail en telefoon. Daarnaast hou ik toezicht op de communicatie vanuit commissies en schrijf ik elke maand een ledenmail met onder andere een overzicht van de door de studievereniging georganiseerde activiteiten.

De afgelopen drie jaar heb ik al van S.V.N.B. Hooke kunnen genieten met als hoogtepunten het organiseren van het allereerste Introweekend, het symposium en de ouderdag. Naast mijn functie in het bestuur doe ik dit jaar mijn minor ‘Mind and Brain’ in Leiden en hoop ik daarnaast nog tijd te hebben om te volleyballen met mijn team bij Punch.

Contact: secretaris-hooke@tudelft.nl

Jacobus Dijkman

Als thesaurier ga ik over de geldzaken van de vereniging. Onder andere stel ik de begroting op en doe ik de boekhouding. Hiernaast begeleid ik het verenigingsblad (de mRNA), de vakantie commissie (de Wnt) en de introductieweekend commissie (de IntroN).

Hiernaast ben ik een derdejaars Nanobiology student. Ik woon in Delft en volg een minor Technische Informatica bij de TU Delft.

Contact: thesaurier-hooke@tudelft.nl

Rachel Los

Dit jaar ben ik de Commissaris Extern van het derde bestuur van S.V.N.B. Hooke. Omdat we zo’n jonge vereniging zijn betekent mijn functie vooral veel nieuwe contacten leggen met bedrijven en oudere contacten versterken. Verder probeer ik studenten te helpen om meer inzicht te krijgen in de verschillende loopbaan opties die ze hebben na het afronden van hun studie.

Zelf ben ik inmiddels 4ejaars Nanobiology student en ben dit jaar begonnen met de master. Bij Hooke heb ik in mijn tweede jaar LABdance georganiseerd met de FeCo en in mijn derde jaar het symposium en de ouderdag met SOX2. In mijn vrije tijd voetbal ik bij Ariston ’80 en zing ik voor de Groover Big Band.

Contact: extern-hooke@tudelft.nl

Bas Nieuwenhuis

Als Commissaris Onderwijs zal ik verantwoordelijk zijn voor alle onderwijs gerelateerde zaken, dit betekent dat ik onder andere de CRG’s zal organiseren en de boekenverkoop regel. Als er problemen zijn met het onderwijs, trek ik aan de bel bij de faculteit.

Verder ben ik derdejaars Nanobiologie student, die heeft mogen mee werken aan het introductieweekend en het verenigingsblad. In de tijd die ik over houd maak ik graag muziek op mijn (bas)gitaar of speel ik een potje darts met mijn huisgenoten.

Contact: onderwijs-hooke@tudelft.nl