Tag

TNW-Zuid

 

Tentamenontbijtjes

In de tentamenweek zal het bestuur maandag t/m donderdag ontbijt voor jullie verzorgen zodat jullie met een goed gevulde maag kunnen gaan studeren! Geef je per dag op door te reageren op Facebook, of als je geen Facebook hebt door een mail te sturen naar bestuur-hooke@tudelft.nl.  

Wissel ALV

Op 15 september vindt de allereerste Algemene Leden Vergadering van het collegejaar 2016/2017 plaats.Tijdens deze vergadering wordt het bestuur der S.V.N.B. Hooke officieel gewisseld. Het huidige 2e bestuur zal hierbij zijn bestuursjaar beëindigen en afscheid nemen van zijn leden. Het stokje wordt doorgegeven aan het aankomende 3e bestuur, dat zijn beleid en begroting voor het komende jaar zal presenteren. Daarnaast worden er door verschillende commissies afrekeningen en evaluaties gepresenteerd. Er worden ook pizza’s besteld voor €5, deze kun je tot 15-9 12:00 bestellen via deze link. Alle leden zijn van harte welkom om deze wissel ALV bij te wonen!
 

Introductie Borrel

Op dinsdag 6 september zullen we het collegejaar goed beginnen met de eerste borrel van S.V.N.B. Hooke georganiseerd door de ATP. Deze zal plaatsvinden in de nieuwe Bar het Lab in TNW-Zuid en duurt van 17:30 tot 20:00. Er kunnen deze keer ook weer overheerlijke pizza’s besteld worden, vul daarvoor dit formulier in: Pizza formulier introductie borrel Tot dan!