Onderwijs

Boekenverkoop

Hooke verzorgt de boekverkoop voor Nanobiology. Hierdoor kunnen studenten boeken met korting kopen. Het is wel vereist dat je lid van de vereniging bent. Voor boeken voor eerstejaars vakken zijn er aan het begin, of vlak voor, elk nieuw octaal speciale momenten om ze te kopen. Dit gebeurt in de V-Hal op TNW. Vergeet niet je pinpas mee te nemen.Houdt hiervoor de de site in de gaten!


College Responsie Groepen

Deze worden 1 keer per octaal gehouden door de commissaris Onderwijs van het huidige bestuur. Tijdens een CRG wordt het octaal vak voor vak doorgesproken, en worden er vak inhoudelijke vragen gesteld. Deze vragen gaan over de docent, de colleges, de werkcolleges, het huiswerk, het boek etc. Het is de bedoeling dat studenten hun mening geven hierover, dit kan zowel positief als negatief zijn. Tijdens de CRG worden er aantekeningen gemaakt van de antwoorden die de studenten geven, dit wordt uitgewerkt en opgestuurd naar de betreffende docent. Het gaat volledig anoniem en uit naam van de ‘algemene student’. Met deze feedback kan de docent, en eventueel de opleidingscoördinator aan de slag. Op deze manier kan het onderwijs nog beter worden, en dat willen we natuurlijk allemaal!

Boeken voor het tweede jaar kun je online bestellen via de volgende link Webshop.

Voor vragen over de boekverkoop mail svp naar onderwijs-hooke@tudelft.nl

Voor de webshop dien je een apart account aan te maken bij het bestellen van je boeken! 


Facultaire Studenten Raad

Nanobiologie heeft sinds collegejaar 2014/2015 een eigen kamer in de FSR. De FSR bestaat uit 12 studenten die de studenten van TNW representeren.
Waar de opleidingscommissie meer vakinhoudelijk naar een studie kijkt, kijken wij naar het grotere plaatje. Zijn er verbeteringen die voor alle studies op TNW voordelig kunnen zijn?
Een voorbeeld van iets wat de FSR voor elkaar heeft gekregen is dat er nu ook een campuskaart lezer aan de zij ingang aanwezig is. Iets waar we ook over nadenken is de verhuizing volgend jaar. Zo zullen heel veel studenten hun BEP doen midden in de verhuizing naar het nieuwe gebouw. Hier moet rekening mee gehouden worden, aangezien een lab opbouwen veel tijd kost.
Daarnaast hebben we ervoor gezorgd dat we dit jaar twee zetels hebben! Zoals ik al zei wordt er gekeken naar een groter plaatje en zijn er nog vele dingen waar we over praten zoals de OER, studiefaciliteiten en alles wat facultair geregeld is. Om de week vergaderen we met alle studenten van TNW en één keer in de zes weken doen we  dat samen met met diverse opleidingsdirecteuren en de decaan, om zo een betere facultaire regeling te krijgen.

Heb jij vragen, opmerkingen of suggesties voor de FSR? Stuur een e-mail naar fsr-tnw@tudelft.nl  of kom een praatje met ons maken.