Introductieweekend

Staat je keuze vast? Weet je zeker dat je Nanobiology gaat studeren en sta je ingeschreven? Welkom! Elk jaar organiseert de S.V.N.B. Hooke het Introductieweekend Nanobiology (IntroN), door de gelijknamige commissie, de IntroN.

Tijdens dit weekend leer je al je studiejaargenoten kennen. De commissie zet zich vanaf maart in om ervoor te zorgen dat er het hele weekend genoeg leuke activiteiten georganiseerd worden. Zo leer je iedereen goed kennen voor de studie begint!

Ook worden mentorgroepjes gevormd. Met dit mentorgroepje loop je na het weekend de Introductieweek, de OWee-week en je zult hier de eerste maanden mee optrekken. Als je niet naar het Introweekend gaat, word je op de eerste studiedag ingedeeld bij een groepje.

Naast je jaargenoten, gaan er elk jaar ook veel meerderejaars mee die je alles kunnen vertellen over het leven als Nanobiology student. Je wordt ook bekend gemaakt met de studievereniging; Er wordt uitleg gegeven over de verschillende activiteiten en commissies van Hooke.

Kortom, door het meemaken van het Introweekend kom je goed voorbereid aan op je eerste studiedag! Meer informatie en inschrijfmogelijkheden worden binnenkort bekendgemaakt. We hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen!


Groepsfoto van Introweekend 2016