Nieuws over S.V.N.B. Hooke

Join the 2016 TU Delft iGEM team!

Build your own geneticalIGEMly engineered machine: Join the 2016 TU Delft iGEM team!
A diverse team of motivated Bachelor’s and Master’s students will spend the summer of 2016 designing and building their OWN genetically engineered machine. Along with biological wet-lab work, the project also includes quantitative aspects such as modeling, analysis, and simulation of genetic circuits. The team will also fund-raise, market the project, and educate the public about synthetic biology. At the end of the summer, the team will present their results to over 200 international teams at the world championship in Boston, USA. Students from any study program are very welcome on the team. Participation in the project is worth 12-18 ECTS; these credits can be used to fulfill elective requirements, or to replace the Design Project requirement for LST MSc students.
For more information, please come to our informational lunch on 16 December at 12:30 in Building 22, Kronigzaal; sign up on Blackboard (LM3691); or e-mail Anne Meyer at a.s.meyer@tudelft.nl. Applications are due by 25 January, 2016.

Bouw je eigen microbiologische machine: Sluit je aan de TU Delft iGEM 2016 team!

Het iGem team van 2015

Een divers team van gemotiveerde bachelor-en masterstudenten zullen gedurende de zomer hun eigen ontworpen microbiologische machine bouwen door gebruik te maken van bestaande en nieuwe biologische gestandaardiseerde bouwstenen. Naast het lab-werk, omvat het project ook kwantitatieve aspecten zoals modellering, analyses en simulaties van genetische circuits. Daarnaast behoren financiering, marketing en maatschappelijke bewustwording over je gekozen project ook tot het takenpakket. Aan het einde van de zomer, zal het team hun resultaten presenteren op de wereldkampioenschap-pen aan meer dan 200 internationale teams in Boston, USA. Studenten van elke opleiding zijn van harte welkom op het team. Participatie aan het iGEM project is 12-18 ECTS waard, voor elective punten of in plaats van de Design Project voor LST MSc studenten.

Voor meer informatie, kom naar onze lunch bijeenkomst op 16 december om 12.30 uur in Gebouw
22, Kronigzaal; Inschrijven via Blackboard (LM3691), of e-mail Anne Meyer
a.s.meyer@tudelft.nl. Deadline aanmelding 25 januari 2016.