Pubquiz

Pubquiz

January 23, 2017

Na bijna een jaar wachten is het weer zo ver: de 2e pubquiz van S.V.N.B. Hooke gaat bijna plaatsvinden. Op 23 januari gaan we om 17:30 van start in De Tobbe (Buitenwatersloot 17, 2613 TA Delft). In groepjes zullen jullie tegen jullie medestudenten en docenten strijden om nou eens te zien wie echt het slimste is. De winnaars krijgen, op veel bragging rights na,  natuurlijk een mooie prijs! Voor de liefhebbers zal er ook pizza zijn, maar daar moeten jullie wel de pizza lijst voor invullen. Dat kan hier, maar moet wel voor 16:00 gebeuren op de 23ste. Betaling hiervoor (€6) kan via automatische incasso (als je die getekend hebt) of kan overgemaakt worden (voor details, zie de lijst). Deelname aan de quiz is gratis, maar je moet wel je eigen bier betalen. Voor vragen kun je ons gerust mailen op cohecie-hooke@tudelft.nl.

Wij hebben er zin in! Het beloofd een hele mooie avond te worden. Tot dan!

Event Category:

De Tobbe
Buitenwatersloot 17
Delft, 2613 TA Netherlands
+ Google Map

After nearly a year of waiting it’s finally that time again: the 2nd pub quiz of S.V.N.B. Hooke for the students and teachers of Nanobiology. On the 23rd of January we will start at 5:30 pm in The Tobbe (Buitenwatersloot 17, 2613 TA Delft). In groups you will battle against your fellow students and teachers to see who is the smartest of us all. Aside from getting plenty of bragging rights, the winners will also receive a prize! For those interested, there will also be pizza, but for this you would have to fill in a form. You find it here, however you will need to do this before 4 pm on the 23rd. Payment (€6) can be done by standing order (if you have signed it) or can be transferred (for details, see the form). Taking place is free, however you will have to pay for your own beer. For any questions you can mail us at cohecie-hooke@tudelft.nl.

We are very excited! It promises to be a very great evening. See you there!

De Tobbe
Buitenwatersloot 17