Pub crawl

Pub crawl

February 21, 2017 @ 19:00 - 23:00

Lieve lieve leden,

Als allerlaatste activiteit van de ATriP hebben wij voor jullie de eerste Hooke PubCrawl gefixt. Voor een tientje kun jij bij zijn en meemaken, dinsdag na de borrel. Je krijgt voor dit geld 4 speciaalbieren bij verschillende kroegen. Daarnaast zullen we de toeristische kant van Delft laten zien met een rondleiding waarbij je mindblowing dingen over de stad zult leren.

Iets leren over Delft, bier en je medestudenten is het doel van deze PubCrawl. Mis onze laatste activiteit niet, en schrijf je voor zondagavond 23:59 in via deze Google Form.

Met veel liefde en kusjes,
ATriP

February 21, 2017
Time:
Event Category:

Lovely lovely members,

For the last activity of the ATriP we have organized the first Hooke PubCrawl!
For ten euros you can join us and experience next Tuesday after the borrel. You will get 4 speciality beers in different pubs in Delft. Besides drinks, we will also provide a sightseeing tour where you will learn mindblowing things about Delft.

Learning about Delft, beers or your fellow students is the goal of the night! To be a part of this you have to sign-up. Don’t miss our last activity and fill out this Google Form before sunday 23:59!

With much love and kisses,
ATriP

February 21, 2017