Trick or Treat Tuesday (borrel)

• Dit event is voorbij.

Trick or Treat Tuesday (borrel)

november 1, 2016 @ 16:00 - 21:00

Evenement Navigatie

trick or treat tuesday bar het lab

Het was Dinsdag 1 november 2016. De nano’ers waren rustig aan het borrelen in het Lab, om even bij te komen van de intense collegedag. Maar zelfs onder het genot van hun koude GFPilsjes, bleven er enge wavefunctions door hun hoofd spoken… Niemand wist dat het hier slechts bergafwaarts zou gaan… Een luide schreeuw krijste door de bar. “MIJN BIER… HET IS OP!” De sfeer sloeg direct om – Angst, pure angst. Hoe was dit ooit mogelijk?? Huiverig waren de nano’ers, met het beeld op een duistere toekomst zonder bier… Plots ging het licht uit en aan. Alles leek hetzelfde, maar op de bar stonden merkwaardige drankjes. Niemand wist waar dit vandaan kwam. Toch was voor enkelen de dorst een te zware last. Ze namen een shot… en er gebeurde niets. Hun medestudenten waagden ook een gok… -weer niets. Echter leken de shots nooit op te gaan, net als de mysterieuze drang deze op te drinken. Hoe deze avond geëindigd is: Dat herinnert niemand zich meer…

Wil jij weten wat hier gebeurd is? Kom dan gezellig naar het Lab op dinsdag 1 november voor Trick or Treat Tuesday! De eerste themaborrel georganiseerd door GFPils! Naast het standaard aanbod aan drankjes serveren wij deze dag ook Spooky Shots. Voel je vrij om je gekste Halloween outfit aan te trekken om me medestudenten de stuipen op het lijf te jagen. Geen zin om in outfit te komen? Geen probleem, deze borrel is voor iedereen! De bar is geopend vanaf 4 uur. Er is ook de mogelijkheid om pizza te bestellen. Vul dan vóór 16:00 1 november deze google form in.
We zien jullie dinsdag!

Griezelige groetjes,
GFPils

Tuesday the 1st of November we, GFPils, will host the first theme-night in the bar ‘het Lab’: Trick or Treat Tuesday! Besides the usual drinks we will also serve Spooky Shots. Feel free to put on your craziest Halloween outfit to give your fellow students the chills. Don’t want to come dressed in theme? No problem, everybody is welcome for a good time! The bar will be opened at 4 o’clock. There will also be the possibility to order pizza. To do that, please fill in this google form before 16:00 1st of November.
We will see you on Tuesday!

Ghostly greetings,
GFPils