De Delftse Bedrijvendagen

De Delftse Bedrijvendagen

February 21, 2017 - February 22, 2017

Op 21 en 22 februari vinden de presentatiedagen van de DDB plaats.

Elk jaar is De Delftse Bedrijvendagen voor meer dan 2500 Delftse studenten dé start van hun carrière.

Als jij dit jaar ook je carrière een vliegende start wilt geven, zorg dan dat je er deze editie bij bent.

Wil je je oriënteren of zoek je een stage? Ook dan biedt De Delftse Bedrijvendagen je een unieke kans om op een laagdrempelige manier in contact te komen met hoog aangeschreven bedrijven.

Kijk op hun website voor meer informatie.

Start:
February 21, 2017
End:
February 22, 2017

On the 21st en 22th of February the ‘DDB’ organizes presentation days.

Every year, ‘De Delftse Bedrijvendagen’ helps over 2500 students in starting their career.

If you want to kick-start your career, make sure you’re present at ‘De Delftse Bedrijvendagen’ this year!

Are you looking for a job or internship? In that case, ‘De Delftse Bedrijvendagen’ offers you a unique chance to come into contact with high-profile companies in an informal way.

Take a look at their website for more information.

Start:
February 21, 2017