Applied Sciences Connect

• Dit evenement is voorbij.

Applied Sciences Connect

juni 14 @ 17:00 - 21:00

Applied Sciences connect is een nieuw carrière evenement speciaal georganiseerd voor TNW studenten vanuit LIFE, TG, VvTP en Hooke. Dus, wil jij weten wat jouw mogelijkheden zijn na je studie Nanobiologie? Kom dan naar ASconnect! De kaartverkoop is nu geopend! Voor slechts 5 euro krijg jij de kans om kennis te maken met bedrijven als SVI, Phenom-World, TMC, Unilever en nog veel meer. Je krijgt de mogelijkheid om deze bedrijven te ontmoeten op de beursvloer maar ook om verschillende bedrijfspresentaties en interessante workshops bij te wonen. Het volledige programma zal snel bekend gemaakt worden op asconnect.nl. Avondeten is geïncludeerd. Tot de 14e juni!

Als Nanobiologie student kun je je hier inschrijven. Als je geen Nanobiologie studeert kun je bij de VvTP terecht voor je kaartje. Hou voor updates over de kaartverkoop onze facebook pagina in de gaten.

Datum:
juni 14